„Ši komanda turi tęstinumą, ateitį, charakterį ir viską, kad laimėtų titulus. Tačiau krepšinyje žaidi penkiese prieš kitą komandą. Mes pralaimėjome rungtynes, kurias norėjome laimėti. Esame nusivylę ir liūdni, tačiau tai yra komandinis darbas. Mes galime žaisti geriau, esu tikras, kad kitą sezoną žengsime didelį žingsnį į priekį ir laimėsi titulus“, – spaudos konferencijoje po pralaimėjimo kalbėjo S. Pešičius.

Milijonų buriant komandą neskaičiavęs „Barcelona“ klubas liko prie suskilusios geldos. Neįprastame ACB lygos finale be žiūrovų Valensijoje katalonai antradienį rezultatu 67:69 (16:17, 23:16, 12:18, 16:18) nusileido Vitorijos „Baskonia“ ekipai, užėmusiai sostą po dešimtmečio pertraukos. Ispanijos čempionu tapo ir lietuvis Tadas Sedekerskis.

„Tai buvo paskutinės ir labai intensyvios rungtynės, kurias galėjome laimėti, bet tokioje situacijoje ne visuomet pavyksta. Turime pasveikinti puikią ekipą „Baskonią“, pademonstravusią gerą žaidimą“, – sakė katalonų treneris.

ACB lygos MVP titulą gavęs Nikola Mirotičius pabaigoje stebėjo komandos draugų nesėkmę nuo atsarginių žaidėjų suolo, nes likus žaisti penkias minutes išnaudojo pražangų limitą.

„Tokio lygio žaidėjai turėdami keturias pražangas ir baigia rungtynes turėdami keturias pražangas. Tai sprendimas, kurį galima kritikuoti, tačiau su tuo turime susitaikyti“, – sakė S. Pešičius.

Strategas atskleidė, kad „Barcelonos“ žvaigždė susidūrė su problemomis, kurios paveikė jo sveikatą: „Buvo rizika, kad jis negalės žaisti, ne turėjo net dvi fizines problemas. Mėginome skirtingas terapijas per paskutines dvi dienas, kad jį paruoštume. Jis norėjo žaisti ir priimti iššūkį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)