Aktyviausiai gretas perrikiuoti stengiasi Pirėjo „Olympiakos“, vienu ypu išsiskiriantis net su keturiais žaidėjais.

Naujų darboviečių turės ieškotis amerikiečiai Wade'as Baldwinas, Brandonas Paulas, Dwightas Buycksas ir Ethanas Happas.

Viso kvarteto sudėtyse buvo numatyta galimybė pratęsti bendradarbiavimą dar sezonui, tačiau klubas ja nepasinaudojo.

Iš šių žaidėjų svarbiausias komandai buvo 29-erių puolėjas B. Paulas, sužaidęs 27-erias Eurolygos rungtynes ir rinkęs 8,6 taško, 2,9 atkovoto kamuolio bei 1,3 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Kiek anksčiau skelbta, jog Pirėjuje nebeliks ir dar vieno amerikiečio – 30-mečio puolėjo Augustine'o Rubito.

Vietą ant aptuštėjusio „Olympiakos“ suolo kitame sezone užims Hassanas Martinas. 24-erių vidurio puolėjas atvyksta iš Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija) klubo.

Dvejų metų sutartį pasirašęs amerikietis Europos taurės varžybose pasižymėjo 13,6 taško, 8 atkovotų ir 1,8 perimto kamuolio bei 1,7 bloko vidurkiais.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, artimiausiu metu „Olympiakos“ dar turėtų paskelbti apie Charleso Jenkinso, Livio Jean-Charleso ir Aarono Harrisono atvykimą. O svarbiausiu graikų vasaros taikiniu išlieka galimybę palikti Stambulo „Fenerbahče“ svarstantis Kostas Sloukas.

Savo ruožtu, Stambulo „Anadolu Efes“ nepanoro komandoje išlaikyti Aleco Peterso.

Tik sezoną Turkijos sostinėje rungtyniavęs 25-erių snaiperis iš JAV vidutiniškai Eurolygoje per mačą pelnė po 4,2 taško ir atkovojo 2,1 kamuolio.

Tuo metu Vitorijos „Baskonia“ pasirūpino pratęsti Italijos rinktinės puolėjo Achille Polonaros kontraktą.

Nors Eurolygoje lietuvio Tado Sedekerskio konkurentas dėl minučių aikštėje tenkinosi 3,1 taško ir 2,8 atkovoto kamuolio per rungtynes, baigiamojoje Ispanijos pirmenybių fazėje jo indėlis gerokai išaugo.

Antradienį su komandos draugais dėl čempionų titulo kovosiantis italas birželį renka 9 taškų ir 5 atkovotų kamuolių vidurkius bei jau gali būti ramus dėl kito sezono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)