Pranešama, kad 32-ejų italas dar turėjo galiojantį kontraktą su Stambulo klubu, tačiau nusprendė atsisveikinti su Turkija. 203 cm ūgio puolėjas karjerą pratęsti turėtų Milano „Olimpia Armani“ ekipoje, su kuria artimiausiu metu pasirašys ilgalaikę sutartį.

Fenerbahče“ gretose L. Datome žaidė nuo 2015-ųjų. 2017-aisiais kartu su komanda tapo Eurolygos čempionu. Prieš tai dvejus metus italas praleido NBA lygoje. Milano ekipoje iki šiol jis nėra rungtyniavęs.

Praėjusį sezoną Eurolygoje L. Datome vidutiniškai pelnė po 8,9 taško, atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 7,4 efektyvumo balo.

Primename, kad su „Fenerbahče“ klubu šį tarpsezonį siejamas Šarūnas Jasikevičius, turkai yra nusitaikę į Kauno „Žalgirio“ sėkmės garantu tapusį specialistą ir siūlo jam dvejų metų sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)