Apie tai praneša Sportando, anot kurio, oficialiai parašai turėtų būti sudėlioti artimiausiomis dienomis.

Turkijos žiniasklaidoje E. Erdogano pavardė minėta greta Š. Jasikevičiaus, kuris laikomas realiausiu pretendentu perimti „Fenerbahče“ vairą, jei tik ryšis palikti Kauno „Žalgirį“.

Serbijos žiniasklaida pirmadienį skelbė ir apie tariamą turkų grando susidomėjimą Ispanijos rinktinės treneriu Sergio Scariolo.

Tačiau netrukus paviešinta informacija, jog pasaulio čempionas turi dar metus galiosiančią sutartį su Toronto „Raptors“ ekipa, kurioje eina vyriausiojo trenerio asistento pareigas.

Ieškant „Fenerbahče“ plano „B“ taip pat linksniuojama buvusio Ž. Obradovičiaus asistento Erdemo Cano pavardė.

Anot Turkijos žurnalisto Uguro Ozano Sulako, etatiniai Eurolygos finalo ketverto dalyviai Š. Jasikevičiui siūlo dvejų metų sutartį. Apsispręsti kauniečiui esą reikėtų iki liepos 15 d., mat tai yra terminas, iki kurio numatyta laisvo išvykimo galimybė dabartiniame jo kontrakte su „Žalgiriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)