Ne kartą praėjusiame sezone po rungtynių jauniausio komandos nario pavardę skandavusi „B tribūna“ nusigręžė nuo 18-mečio vidurio puolėjo, kuomet šio sutartį išpirko Kauno „Žalgiris“.

Pirmadienį vakare nuskambėjus žiniai apie įvykusį sandorį, aktyviausių Vilniaus klubo gerbėjų grupuotės paskyra socialiniame tinkle netruko sureaguoti.

Į ją patalpinta klounu „perrengto“ M. Blaževičiaus nuotrauka – be papildomų komentarų.

Pats sostinės talentas, komentuodamas savo karjeros permainas, neslėpė, jog rengėsi išvykti į užsienį. Neoficialiomis žiniomis, jo paslaugomis domėjosi Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija) klubas, nors M. Blaževičius nesukonkretino, kuri ekipa buvo toliausiai pasistūmėjusi derybose.

„Tai buvo tikrai sunkus sprendimas, nes viena koja jau buvau užsienyje. Bet tada paskambino R. Javtokas, buvau susitikęs su treneriu. Tai viską pakeitė į tą pusę, kur esame dabar. Manau, kad tai bus geras sprendimas“, – bendraudamas su „Žalgiris TV“ kalbėjo M. Blaževičius.

Anot jo, didelę įtaką sprendimui turėjo Šarūno Jasikevičiaus parodytas dėmesys.

„Įspūdį paliko žmogaus savybės ir visų pirma – atvirumas. Taip pat tai, kaip nerealiai jis supranta krepšinį ir kiek iš tikro paprastas žmogus jis yra. Galbūt šalia aikštės jis atrodo piktas, ant visų rėkia, bet iš tikro yra paprastas ir nuoširdus žmogus“, – svarstė į Lietuvos rinktinės stovyklą šiemet pirmą kartą pakviestas žaidėjas.

Su „Žalgiriu“ jis sudarė trejų metų trukmės sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)