Nova.rs skelbia, jog 51-erių specialistas rado bendrą kalbą su nesėkmingą sezoną kuo greičiau pamiršti norinčio Miuncheno „Bayern“ klubo vadovais.

Vokietijoje A. Trinchieri jau yra dirbęs ketverius metus, kai 2014-2018 metais treniravo Bambergo „Brose“. Būtent iš šios komandos jis atvyko į „Partizan“.

Eurolygos dugne praėjusiame sezone besimurkdęs „Bayern“ praėjusį mėnesį buvo siejamas su Zvezdanu Mitrovičiumi. Serbas netrukus atleistas iš Vilerbano ASVEL (Prancūzija) klubo motyvuojant vidaus taisyklių pažeidimu.

Dėl prastų rezultatų atsistatydinus Dejanui Radonjičiui, sezono pabaigoje „Bayern“ krepšininkams komandavo Oliveris Kostičius. Tačiau permainos trenerių štabe niekuo nepadėjo, ir po pertraukos atnaujinus Vokietijos čempionatą titulą gynę bavarai krito jau ketvirtfinalyje.

Savo ruožtu, Europos taurės turnyre toliau dalyvausiančio „Partizan“ vairą kitame sezone turėtų perimti A. Trinchieri asistentas iš Juodkalnijos Vlado Ščepanovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)