Po fiasko finaliniame pratęsto Ispanijos ACB čempionato turnyre Madrido „Real“ veikiausiai imsis permainų. Gandų sūkuryje – galimas atsisveikinimas su Jordanu Mickey ir Jeffery Tayloru.

Leidinio „Gigantes del Basket“ apžvalgininkas Chema de Lucas teigia, kad karališkasis klubas atsiradusią spragą užpildys pasirašydamas sutartį su A. Gudaičius arba Ante Žižičiumi.

Taip pat teigiama, kad ten A. Gudaitis turėtų sudaryti tandemą su kitu lietuviu, Vokietijos čempionu su Berlyno ALBA tapusiu Roku Giedraičiu.

Anksčiau Delfi.lt rašė, kad A. Gudaičiu domisi Madrido „Real“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ klubai. Tokią informaciją patvirtino jo agentas Tadas Bulotas.

Krepšininkas praėjusį sezoną buvo patyręs sunkią kryžminių kelio raiščių traumą, o grįžęs šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnė 7,3 taško, atkovojo 4,4 kamuolio ir rinko 10,4 naudingumo balo. Formuodama priekinę liniją „Armani“ iš Maskvos persiviliojo Kyle'ą Hinesą ir pratęsė kontraktą su kitu aukštaūgiu Kalebu Tarczewskiu.

Vis dėlto, A. Gudaičio karjera gali pakrypti ir kita linkme – lietuvis gali persikelti į NBA. Anot „Gigantes del Basket“, lietuvis kalbėjosi su Klivlando „Cavaliers“ generaliniu vadybininku Koby Altmanu.

„Jie nori matyti mane Klivlande po šio sezono, tačiau viskas paaiškės vasarą. Jie prašo mane prisidėti prie „Cavaliers“, akivaizdu, kad norėčiau. Visi nori varžytis aukščiausiame lygyje. Ką aš norėčiau žinoti? Kokius jie turi man planus ir ko tikisi. Tačiau dabar aš esu arčiau NBA nei kada nors anksčiau“, – „Gigantes del Basket“ cituoja lietuvį.

A. Gudaitis sutartyje turi išlygą, leidžiančią jam palikti Milaną vasarą ir keltis į NBA.

2015 metais lietuvis NBA naujokų biržos antrajame rate 47-uoju šaukimu buvo pakviestas Filadelfijos „76ers“ ekipos. 2018 metais po mainų teisės į A. Gudaitį atiteko Klivlando „Cavaliers“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)