Prieš aukščiausios Prancūzijos krepšinio lygos LNB Pro A pirmenybių nutraukimą „Cholet Basket“ žengė šeštoje turnyro lentelės vietoje su 14 pergalių ir 11 pralaimėjimų. Lygiai prieš dešimt metų, 2009-10 metų sezone, klubas iškovojo vienintelį Prancūzijos čempionų titulą savo istorijoje.

Itin agresyviu žaidimu puolime Lietuvoje išsiskyręs Collinsas mūsų šalį palieka jau antrą kartą. 2017-18 metų sezone amerikietis atstovavo Kėdainių „Nevėžiui“, tačiau sezono viduryje išvyko į Rusiją.

Atvykęs į Alytų pastarojame sezone įžaidėjas netruko tapti vienareikšmišku klubo puolimo lyderiu ir pasižymėjo 16 taškų vidurkiu per rungtynes.

Šis rodiklis tapo geriausiu visoje lygoje, o prie savo rezultatyvumo Chauncey vidutiniškai pridėdavo ir po 4,2 atkovoto kamuolio bei 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Vyriausiasis „Cholet Basket“ treneris Ermanas Kunteras kalbėdamas apie šį klubo žingsnį pabrėžė įdomų faktą – prieš metus jo vadovaujama komanda pasipildė kitu Lietuvoje žibėjusiu ir rezultatyviausiu sezono žaidėju tapusiu krepšininku.

Tiesa, prieš 2019-20 sezoną į Šolė persikėlęs Jalenas Riley tokį pasiekimą užfiksavo NKL pirmenybėse, atstovaudamas Palangos „Kuršiams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)