Penktadienį paskelbta, kad klubo valdymą į savo rankas perima buvę ilgamečiai komandos krepšininkai Fragiskos Alvertis, Dimitris Diamantidis ir verslininkas Takis Triantopoulas.

Kitą savaitę vyksiančioje spaudos konferencijoje bus paskelbta daugiau informacijos apie šiuos pokyčius.

Pranešama, kad komandai vadovaus treneris Georgis Vovoras.

D. Diamantidis komandoje žaidė 2004-2016 m., tris kartus tapo Eurolygos čempionu, 9 kartus laimėjo Graikijos čempionatą.

F. Alvertis savo ruožtu „Pao“ atstovavo 1990-2009 m., per tą laiką 5 kartus laimėjo Eurolygą, Graikijos čempionate triumfavo 11 sykių.

Primename, kad klubo savininkas Dimitris Giannakopoulas birželio pradžioje tvirtino „Panathinaikos“ parduodantis už 25 mln. eurų. Tuomet apie tai jis pranešė specialioje konferencijoje, kartu ragindamas klubą persikelti į FIBA Čempionų lygą.

Visgi užmačia keltis į kito pajėgumo turnyrą Graikijoje buvo sutikta priešiškai, nuspręsta, kad klubas ir toliau žais Eurolygoje, nes vien dėl pasitraukimo būtų tekę mokėti 10 mln. eurų baudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)