Žinią apie tai, kad galimybių tęsti darbą Las Palme nebeturės, F. Katsikaris išgirdo po 4-ojo atnaujinto čempionato turo – jame „Gran Canaria Herbalife“ apmaudžiai 69:71 nusileido Saragosos “Casademont” krepšininkams.

Nepaisant pralaimėjimo, Las Palmo komanda vis dar turi galimybių prasibrauti į turnyro pusfinalį, jeigu laimės paskutinio turo rungtynes prieš Valensijos „Basket“. „Gran Canaria Herbalife“ pergalės ir Madrido „Real“ pralaimėjimo „Casademont“ ekipai atveju B grupėje Las Palmo klubas apskritai užimtų pirmąją vietą. „Gran Canaria Herbalife“ pergalės ir „Real“ pralaimėjimo atveju komanda liktų antra ir taip pat žengtų į pusfinalį.

Kelią tolyn užkirstų tik pralaimėjimas turnyro šeimininkams iš Valensijos.

Visgi, nepaisant realių egzistuojančių galimybių žengti tolyn, klubo generalinis vadybininkas Berdi Perezas iš karto po pralaimėjimo „Casademont“ treneriui pareiškė, kad jo darbas Las Palme bet kuriuo atveju bus baigtas po sezono.

Į tai 53-ejų krepšinio specialistas sureagavo jautriai. „Pasakyti tai prieš lemiamas rungtynes, mano nuomone, mažų mažiausiai yra neteisinga“, – duodamas interviu Encestando portalui sakė graikas.

Maža to, jis iš karto kreipėsi į savo advokatą, nes pagal sutartį jo darbas Las Palme turėjo užtrukti dar metus. Savo ruožtu klubas tvirtina, kad sutartyje yra numatyta sąlyga, jog klubas po šio sezono savarankiškai gali nutraukti kontraktą su strategu, jeigu jo darbas netenkina.

Gali būti, kad situaciją narplioti teks teismams, o galimai savo paskutines rungtynes prie Las Palmo ekipos vairo F. Katskaris praleis penktadienio vakarą, kada čempionato B grupėje ir bus atsakyta į visus dar likusius klausimus.

Primename, kad A grupėje vietas pusfinalyje jau užsitikrino „Barcelona“ ir Vitorijos „Baskonia“, o B grupėje situacija yra labai įtempta ir galimybių žengti į kitą etapą dar turi penkios iš šešių komandų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)