Prieš metus prie CSKA prisijungęs D. Hilliardas įrodė, kad yra solidus tritaškių specialistas.

Jis tritaškius meta 41,2 proc. taiklumu, o su 85 tritaškiais gynėjas rikiuojasi antroje vietoje už komandos žvaigždės Mike'o Jameso (114).

D. Hilliardas Eurolygoje rikiuojasi 7-oje vietoje pagal pataikytus tritaškius (56).

Jis buvo antras pagal rezultatyvumą maskviečių ekipoje po M. Jameso – vidutiniškai per rungtynes pelnė 11,1 taško (Eurolygoje – 10,6).

„Komandos trenerių štabas nepaprastai vertina Darruno įgūdžius ir indėlį, mes matome daug erdvės šio žaidėjo tobulėjimui. Esame laimingi, kad ir toliau bendradarbiausime. Jis taps TOP žaidėju“, – sakė CSKA strategas Dimitris Itoudis.

„Man labai pasisekė, kad galiu ir toliau žaisti Maskvos komandoje. Čia jaučiuosi labai gerai. Puikiai sutariu su treneriais ir suvokiu, kokia tai man puiki galimybė. Ačiū visiems fanams už palaikymą. Išnaudosiu šį šansą ir padėsiu klubui iškovoti dar daugiau titulų“, – sakė D. Hilliardas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)