„Real“ pralaimėjo visus kėlinius, o pirmavo tik pačioje rungtynių pradžioje. Vėliau Andoros komanda tvirtai laiko iniciatyvą savo rankose ir padidino skirtumą paskutiniame kėlinyje net iki 20 taškų.

„Morabanc“ krepšininkai naudojosi toliašaude artilerija – pataikė 11 iš 25 (44 proc.) tritaškių, o svečiai – 10/34 (29 proc.).

Pablo Laso auklėtiniai pralaimėjo ir kovą po krepšiu – 33:38.

Šįkart karališkajam klubui nepadėjo ir pastaruoju metu komandą traukiantis Facundo Campazzo. „Real“ mažylis buvo rezultatyviausias ir naudingiausias aikštėje, tačiau jis nesulaukė svarios komandos draugų pagalbos.

Argentinietis per 33 min. pelnė 18 taškų, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo, perėmė 4 kamuolius ir surinko 26 naudingumo balus. 10 taškų ir 7 atkovotus kamuolius pridėjo Walteris Tavaresas.

Andoros ekipoje Clevinas Hannahas pelnė 23 taškus, 11 – Frantzas Massenatas, 10 – Davidas Walkeris.


„Morabanc“ atsarginiai žaidėjai pelnė net 35 taškus, o „Real“ iš atsarginių sukrapštė 21 tašką.

Po pralaimėjimo „Real“ B grupėje smuktelėjo į 4-ą vietą ir jau nebekontroliuoja savo likimo, o tikrinant, ar karališkasis ispanų klubas žengs į turnyro pusfinalį, gali prireikti ir skaičiuoklės.

„Nuo pradžios varžovai turėjo daugiau energijos ir koncentracijos. Mums buvo labai sunku įsivažiuoti. Manau, kad nežaidėme kaip komanda, mėginome gelbėtis individualiomis pastangomis. Nesugebėjo sugrąžinti intrigos, – po pralaimėjimo kalbėjo „Real“ strategas P. Laso. – Sutelksime visą dėmesį į paskutines rungtynes, nes vis dar galime atsidurti kitame etape. Turime laimėti“.

Kitose B grupės rungtynėse Saragosos „Casademont“ 85:76 (19:26, 26:23, 26:17, 14:10) palaužė Las Palmo „Gran Canaria“ ir pasiekė pirmąją pergalę.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)