29 taškus atsigriebti žaidžiant su tokia komanda kaip Berlyno ALBA yra tolygu stebuklui, tačiau atsakomosiose pusfinalio rungtynėse tokio scenarijaus neprireikė.

Beveik pusantro kėlinio į atlapus „kabintis“ mėginusi Oldenburgo komanda galiausiai nuleido rankas, o lūžį pasiekusi ALBA nuskriejo į priekį. Didžiausias skirtumas tarp komandų buvo 27 taškai.

Berlyno komanda pasiekė dar vieną triuškinamą pergalę (81:59) pusfinalyje ir su dideliu pasitikėjimu žengė į finalą. Pirmąją dvikovą su Oldenburgo „EWE Baskets“ Berlyno ekipa laimėjo triuškinamu rezultatu 92:63.

Rokas Giedraitis nugalėtojams per 18 min. pelnė 4 taškus (2/3 dvitškiai, 0/3 tritaškiai), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2kamuolius blokavo metimą ir dukart prasižengė.


ALBA daugiausiai taškų pelnė Kennethas Ogbe – 16, Landry Nnoko – 15, Marcusas Erikssonas – 12, Johannesas Thiemannas pridėjo 11 taškų ir 12 atkovotų kamuolių.

Varžovų ekipoje tik du žaidėjai surinko dviženklį taškų skaičių – Rickey Pauldingas (11) ir Braydonas Hobbsas (10).

Šįkart Berlyno komandai taip pat sunku buvo ties tritaškio linija – pataikė vos 4 tolimus metimus iš 22 (18 proc.).

Liudvigsburgo „MHP Riesen“ kelias į finalą buvo daug sunkesnis – pirmąjį pusfinalio mačą su Ulmo „ratiopharm“ baigė lygiosiomis 71:71, o antrąjį po atkaklios kovos laimėjo 94:85.

„MHP Riesen“ finale žais pirmą kartą klubo istorijoje ir šį įvykį nori karūnuoti titulu. Berlyno ekipa finale žais devintą kartą istorijoje.

Pirmoji finalo dvikova tarp Liudvigsburgo „MHP Riesen“ ir Berlyno ALBA vyks birželio 26 dieną, penktadienį, o atsakomoji – birželio 28 dieną, sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)