2018-ųjų vasarą prie komandos prisijungęs Arminas Kleišys vilkint „Juventus“ aprangą į aikštelę buvo išbėgęs vos penkiskart, o praėjusį sezoną buvo paskolintas Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančiai Jonavos ekipai.

NKL pirmenybėse mažeikiškis žaidė po kiek daugiau nei 5 minutes, rinko po 1,5 taško (40 proc. dvitaškių), atkovojo po 2,9 kamuolio bei rinko po 2,5 naudingumo balo.

Norbertas Giga praėjusiame „Betasfe-LKL“ sezone žaidė po kiek daugiau nei 14 minučių, per kurias pelnė po 6,8 taško (67,1 proc. dvitaškių, 60 proc. tritaškių, 75 proc. baudų), atkovojo po 3,3 kamuolio bei rinko po 7,5 naudingumo balo.

„Dėkojame žaidėjams už darbą ir pastangas, bet situacija yra tokia, kad šiai minutei produktyvesni ir labiau tinkami trenerio schemoms yra tie aukštaūgiai, kuriuos nusprendėme turėti kitam sezonui.

Abu žaidėjai yra dar jauni, todėl net neabejoju, kad ateityje jie tikrai išsikovos savo vietas ir žais krepšinį. Linkiu jiems didžiausios sėkmės“, – kalbėjo „Juventus“ klubo direktorius Eimantas Skersis.

Abiejų aukštaūgių sutartyje buvo numatyti „pliusai“, o klubas sprendimą priimti turėjo iki birželio 20 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)