Dabar šis žymus 38-erių metų kroatas yra Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos generalinis vadybininkas, o „Delfi TV“ laidai „Iš rūbinės“ jis papasakojo ne vieną įdomią savo karjeros detalę.

Kalbant apie laiką praleistą „Žalgirio“ klube krepšininkas prisimena labai daug gerų dalykų, tačiau, ne paslaptis, buvo ir nemažai nemalonių.

„Blogiausias dalykas – kiekvieno sezono pabaigoje pasikeisdavo generalinis vadybininkas. Iš viso buvo keturi skirtingi, ne visais jais galėjau pasitikėti, kildavo klausimų dėl pinigų. Nežinojimas, kas vadovaus klubui, man buvo baisiausias dalykas. Aš norėjau apsisaugoti. Jeigu būtų man kas nors pasakęs, kokia situacija bus ateityje, būčiau paklausęs, tačiau niekas su manimi nesikalbėjo, mes neradome kompromiso – dėl to ėjau į teismą ir atgavau savo pinigus“, – sunkiausią situaciją Kaune prisiminė M. Popovičius.

Marko ne kartą laidoje „Iš rūbinės“ gyrė „Žalgirio“ komandos sirgalius, kurie jį privertė jaustis aukščiausio lygio sportininku.

„Fanai mane priėmė taip gerai, kad „Žalgiryje“ jaučiausi kaip tikras sportininkas: mane atpažindavo gatvėse, restoranuose. Būti jaunam ir tokiame dėmesio centre buvo ypatingas jausmas, bet ar norėčiau tai dar kartą išgyventi? Antrą kartą – ne. Tada man patiko, bet dabar – nebepatiktų.

Kaune buvo dvasia, tradicija, kažkas, ko negalėtum nupirkti – tą jaučiau ten. Ar buvo blogų akimirkų? Taip, bet džiaugsmas, kurį patyriau ten, atsveria visas nemalonias akimirkas. Nekeisčiau nė akimirkos, kurias ten praleidau“, – laidos vedėjui, taip pat žymiam krepšininkui Mindaugui Kuzminskui laidoje sakė M. Popovičius.

Buvęs Kauno klubo legionierius puikiai prisimena ir kovas su tuometiniu Vilniaus „Lietuvos rytu“, tačiau atskleidė, kad buvo netoli to, jog būtų priėmęs ir sostinės klubo pasiūlymą. Daugiau apie pasiūlymą iš „Lietuvos ryto“, Kroatijos krepšinį, paskutines karjeros rungtynes ir kitas istorijas – laidoje „Iš rūbinės su Samsung Galaxy S20: Kuzminskas kalbina Popovič“ per „Delfi TV“ pentadienį 18.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)