Miunchene vykstančiame dviejų grupių po 5 komandas baigiamajame 2019-2020 metų sezono turnyre pirmadienį antrą pergalę iškovojo Bambergo „Brose“ komanda.

Jos tvirta pergalė prieš Vehtos krepšininkus atvėrė duris į ketvirtfinalį ir Gyčio Masiulio atstovaujamai Frankfurto „Fraport Skyliners“ ekipai.

Vechtos RASTA liko už atkrintamųjų varžybų borto ir dėl 9 vietos dar sužais su paskutine A grupės komanda Krailsheimo „Hakro Merlins“.

B grupėje ketvirtą vietą užėmusi „Fraport Skyliners“ su G. Masiuliu dviejų rungtynių ketvirtfinalio seriją žais su A grupės nugalėtoja Ulmo „ratiopharm“.

Legionieriaus karjerą Vokietijoje pradėjęs G. Masiulis per 4 rungtynes šiame turnyre vidutiniškai pelnė po 11,5 taško, atkovojo po 4,5 kamuolio ir rinko po 11,3 naudingumo balo.

Pirmadienio vakarą paaiškės B grupės nugalėtojas – jį lems dvikova tarp Berlyno ALBA su Roku Giedraičiu ir Liudvigsburgo „MHP Riesen“ komandų. Pralaimėjusi ekipa ketvirtfinalyje susitiks su čempionų titulą ginančiu Miuncheno „Bayern“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)