„Kol NBA nėra atnaujinusi sezono, o Eurolyga jį uždarė, geresnio krepšinio produkto už Ispanijos lygą šiuo metu pasaulyje tiesiog nėra. Esu tikras, kad kiekvienam krepšinio sirgaliui po trijų mėnesių pauzės tai bus, tarsi, atgaiva. Kitas momentas – intriga.

Ispanijos lyga ir šiaip yra nenuspėjama, o tokio trumpo formato varžybose netikėtumo veiksnys dar labiau išauga. Neabejoju, kad dramatiškų pabaigų nepritrūksime“, – sakė SPORT1 komentatorius Aurimas Budraitis.

Finalinio etapo dvyliktukas atrinktas pagal turnyro lentelę prieš paskelbiant karantiną. Būsimo turnyro dalyvės suskirstytos į dvi grupes, rezultatai pradedami skaičiuoti iš naujo, o po dvi stipriausias grupių komandas pateks į pusfinalį. Pusfinalių nugalėtojai keliaus į finalą. Atkrintamosios varžybos bus rengiamos vienų rungtynių principu.

Visa likusi čempionato dalis vyks Valensijoje. Grupių rungtynės bus žaidžiamos kasdien 16:30, 19:30 ir 22:30 valandomis. Atnaujinto čempionato startas – birželio 17 dieną, naujasis čempionas paaiškės birželio 30 – ąją.

Finalinio Ispanijos čempionato etapo grupės:

A: „Barcelona“, Tenerifės „Iberostar“, Bilbao „RETAbet“, Vitorijos „Baskonia“, Malagos „Unicaja“, Badalonos „Joventut“.

B: „Madrido „Real“, Saragosos „Casademont“, Andoros „MoraBanc“, „Valencia“, „San Pablo Burgos“, Gran Kanarijos „Herbalife“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)