Bavarai sekmadienį 81:89 (28:26, 16:16, 15:18, 22:29) krito prieš Oldenburgo „EWE Baskets“ (3-1) bei A grupėje užėmė trečiąją vietą. Kiek anksčiau „Bayern“ netikėtai nusileido ir grupės nugalėtoja tapusiai Ulmo „Ratiopharm“ (4-0) ekipai.

Ketvirtfinalyje Miuncheno klubas žais su antrąją vietą B grupėje užėmusia komanda, o ja gali tapti kol kas be pralaimėjimų žygiuojanti Berlyno ALBA ekipa su Roku Giedraičiu. Ji pirmadienį dėl pirmosios grupės vietos varžysis su taip pat nesuklupusiu Liudvigsburgo „MHP Riesen“ klubu.

Šias rungtynes pralaimėjusi komanda ketvirtfinalyje varžysis su „Bayern“, o laimėjusi – su „Gottingen“.

Praeityje Kauno „Žalgiryje“ dirbusio Oliverio Kostičiaus treniruojama Miuncheno komanda sezoną yra priversta baigti be dviejų svarbių krepšininkų – į Vokietiją negrįžusio Grego Monroe bei traumuoto Nihado Djedovičiaus.

Sekmadienį bavarų gretose rezultatyviausiai žaidė Vladimiras Lučičius ir Paulas Zipseris, pelnę atitinkamai 16 ir 15 taškų. Laimėjusią ir antrą vietą grupėje užėmusią Oldenburgo komandą į priekį vedė 17 taškų surinkęs Nathanas Boothe‘as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)