Nutrauktoje Eurolygoje jis vidutiniškai rinko po 13,8 taško ir 4 atkovotus kamuolius, o atnaujintoje Vokietijos „Bundesligoje“ meta po 11,8 taško.

Nepaisant to, Rokas Berlyne nesijaučia žvaigžde ir nesulaukia didelės pašalinių reakcijos.

„Per du sezonus mane mieste atpažino gal tik keturi žmonės. Bet realiai niekas čia nepažįsta krepšininkų“, – „Delfi TV“ laidoje „Iš rūbinės“ juokėsi R. Giedraitis.

Visgi sėkmingas lietuvio žaidimas ėmė traukti, jei ne praeivių, tai Europos krepšinio grandų – Madrido „Real“, Maskvos srities „Chimki“, Atėnų „Panathinaikos“ ir kitų Eurolygos turtingųjų – dėmėsį.

„To jausmo net negaliu nusakyti. Gyvenime nebūčiau pagalvojęs, kad kada nors „Real“ norės mane turėti. Keistas jausmas, bet geras. Vadinasi, darai viską gerai, kad esi taip įvertintas. Smagu, kad mane mato“, – džiaugiasi snaiperis.

Jo sutartis su ALBA galioja dar vieną sezoną, bet ji gali būti išpirkta anksčiau laiko ir toks scenarijus dabar – pakankamai realus.

„Susidomėjimo tikrai yra daug. Man agentas jau gal prieš du mėnesius pranešė, kad „Real“ domisi, stebi ir žiūri mane. Taip pat ir „Panathinaikos“. Bet ant stalo nieko konkretaus kol kas nėra“, – tikina R. Giedraitis.

Jis savo kambarioku Lietuvos nacionalinėje rinktinėje Mindaugui Kuzminskui papasakojo ir apie tai, ar jaučia kartėlį dėl nesėkmingo pasirodymo pasaulio čempionate su Lietuvos rinktine.

Visas pokalbis – „Delfi TV“ laidoje „Iš rūbinės su Samsung Galaxy S20: Kuzminskas kalbina Giedraitį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)