Tiesa, „Ryto“ atstovai nesiryžta tvirtinti, jog pokalbiai bus vainikuoti susitarimu.

Apie A. Antetokounmpo rodomą dėmesį R. Jarutis prakalbo tik jau pasibaigus ketvirtadienį vykusiai oficialiai naujojo sostinės ekipos stratego Donaldo Kairio pristatymo spaudos konferencijai.

Pastaruoju metu „Ryto“ vadovybė patiria nemenką spaudimą dėl svetur išvykstančių jaunųjų klubo talentų. Į užsienį sparnus pakėlė Deividas Sirvydis ir Ąžuolas Tubelis, kol kas dvejoja Augustas Marčiulionis.

Tiesa, praradimus „Rytas“ bent iš dalies kompensavo prisiviliodamas Kauno „Žalgirio“ auklėtinį Luką Ulecką bei būrį jaunesnių žaidėjų.

A. Antetokounmpo yra jauniausias iš penkių brolių. Prognozuojama, kad jis bandyti laimę NBA naujokų biržoje galėtų 2021 metais. Baigęs vidurinę mokyklą A. Antetokounmpo nusprendė nestoti į JAV universitetą ir vietoje žaidimo NCAA dairosi, kur pradėti profesionalo karjerą, taip vildamasis sutrumpinti savo kelią į NBA.

Sutartis su pajėgiausios planetos lygos klubais turi ir kiti du jo broliai: Kostas ir Thanasis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)