Pasirodžius policijai fanai išsivažinėjo mopedais – apie sulaikytus asmenis nepranešama.

Kituose pranešimuose minimas kiek mažesnis sirgalių skaičius – apie 70. Pažymima, kad policija jų susibūrimą stebėjo iš šono ir aktyviai nesikišo.

Incidento aplinkybės miglotos, mat vaizdo medžiagoje, kurią socialiniuose tinkluose tiesiogiai transliavo pats D. Giannakopoulas, matoma tik nedidelė grupelė kitapus tvoros vaikštinėjančių ir į ginčą su milijonieriumi įsivėlusių vyrų.

Tos pačios transliacijos metu D. Giannakopoulas tikino, esą nekviesti svečiai į jo namą mėtė akmenis, apipaišė sienas ir grasino peiliu.

Išvakarėse 45-erių turtuolis specialioje spaudos konferencijoje pranešė ieškantis pirkėjo komandai, kurią įkainojo 25 mln. eurų. Giannakopoulų šeima „Panathinaikos“ krepšinio padalinį valdė daugiau nei tris dešimtmečius.

Tiesa, Graikijos žiniasklaidoje keliama versija, jog sirgalių vizitas nebuvo susijęs su pardavimo planais – įtampa tarp nenuspėjamu elgesiu garsėjančio D. Giannakopoulo ir dalies aktyviausių aistruolių jaučiama jau kurį laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)