Antradienį Miunchene vykusiose rungtynėse Liudvigsburgo “MHP Riesen” komanda 80:77 nugalėjo Gyčio Masiulio atstovaujamą Frankfurto „Fraport Skyliners“ ekipą.

Šį mačą ilgam atsimins nugalėtojų komandos gretose aikštėje pasirodęs 193 cm ūgio gynėjas J. Patrikcas. Krepšininkas, kuriam rungtynių metu buvo 16 metų 6 mėnesiai ir 17 dienų, tapo jauniausiu Bundeslygos oficialiose rungtynėse taškus pelniusiu krepšininku.

J. Patrickas per aikštėje praleistą laiką (12 min.) pasižymėjo pelnydamas 8 taškus (2/3 tritaškių, 1/2 dvitaškių) ir mačą baigė surinkęs 8 efektyvumo balus. Nuo atsarginių suolo jaunąjį krepšininką itin aktyviai palaikė jo komandos draugai.


„Šiuo metu esame atostogose, tačiau kitą savaitę man dar reikės sugrįžti į mokyklą. Viską organizuosime taip, kad pavyktų ir mokytis, ir žaisti krepšinį“, – teigė J. Patrickas, kurio atstovaujama komanda atsidūrė per žingsnį nuo ketvirtfinalio etapo.

J. Patrickui tai buvo antros rungtynės Liudvigsburgo ekipos gretose. Per pirmąsias su Vechtos „Rasta“ jis taškų nepelnė.

Iki šiol Bundeslygos rekordas priklausė Alexanderiui Heidei, kuris taškus pelnė būdamas 16 metų 7 mėnesių ir 24 dienų.

G. Masiulis Liudvigsburgo ekipai pralaimėtose rungtynėse surinko 12 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)