Kaip Rusijos žiniasklaidai teigė Maskvos srities „Chimki“ gynėjo Aleksejaus Švedo tėvas Viktoras, į kovą dėl jo sūnaus parašo stojo netgi ne vienas šios šalies klubas.

„Į lenktynes dėl Aleksejaus kontrakto įsitraukė grupė Kinijos klubų“, – tvirtino V. Švedas, kuris pats yra pirmasis savo sūnaus krepšinio treneris.

31-erių metų gynėjo sutartis su „Chimki“ baigiasi šią vasarą, snaiperis taps laisvuoju agentu. Noro pratęsti su juo sutartį neslepia pats Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities klubas, skelbta, kad susidomėjimą krepšininku rodo ir Sankt Peterburgo „Zenit“.

Savo ruožtu A. Švedo agentas Obradas Fimičius yra sakęs, jog neatmestina galimybė, kad jo klientas gali sugrįžti ir į NBA lygą, kurioje žaidė 2012-2015 m.

Nuo 2015-ųjų A. Švedas atstovauja „Chimki“.

Eurolygoje praėjusį sezoną rusas vidutiniškai per rungtynes pelnė po 21,4 taško ir atliko po 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)