Antradienį po pietų Eurohoops pranešė, kad 31-erių metų gynėjas rungtyniaus „Barcelonos“ klube. Artimiausiu metu turėtų pasirodyti ir oficialus klubo spaudos pranešimas.

Informuojama, kad N. Calathesas su „Barcelona“ susitarė dėl trejų metų trukmės sutarties.

N. Calathesas Atėnus paliko nepaisant to, kad jo sutartis su „Pao“ galiojo dar metus.

Kol kas apskritai nėra aišku, kokia bus „Panathinaikos“ ateitis, nes komandos savininkas Dimitris Giannakopoulas antradienį pranešė klubą parduodantis.

Graikijos pilietybę turintis amerikietis gynėjas praėjusiame Eurolygos sezone iki jo nutraukimo vidutiniškai pelnė po 13,3 taško, atliko po 9,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo po 4,9 atšokusio kamuolio.

Naujienos pasiekė ir iš Milano „Olimpia Armani“ klubo stovyklos. Oficialiai paskelbta, kad Italijos ekipos gretas palieka serbas gynėjas Nemanja Nedovičius ir Italijos pilietybę turintis amerikietis puolėjas Christianas Burnsas.

Traumų persekiotas N. Nedovičius praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 7,9 taško ir 1,7 rez. perdavimo per rungtynes. Ch. Burnsas Eurolygoje apskritai žaidė tik epizodiškai it aikštėje pasirodė vos per ketverias rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)