Pirmadienį pranešta, kad 30-metis 183 cm ūgio gynėjas sukirto rankomis su Turkijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančia Ankaros „Omanspor“ ekipa.

Amerikiečiui tai bus trečia karjeros stotelė Turkijoje, anksčiau jis yra žaidęs Izmiro „Aliaga Petkim“ ir Stambulo IBB komandose.

Lietuvoje T. Holloway praleido vieną sezoną.

LKL čempionate jis sužaidė 22 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 9,7 taško ir atliko po 4,3 rezultatyvaus perdavimo. Europos taurėje jo vidurkiai buvo 8,4 taško ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

Ankaros komanda, į kurią persikėlė T. Holloway, praėjusį (nutrauktą) sezoną Turkijos čempionate tarp 16 komandų žengė 12-oje pozicijoje.

Primename, kad „Ryto“ klubas kitą sezoną Europos taurėje nebežais. Komanda susitarė su FIBA Čempionų lygos organizatoriais.

Sostinės ekipos nebetreniruos ir Dainius Adomaitis – kas bus naujuoju ekipos strategu kol kas nėra paskelbta. Realiausiu kandidatu į šį postą laikomas lietuvis Donaldas Kairys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)