Favoritais prieš rungtynes laikyti Liudvigsburgo krepšininkai pirmoje susitikimo dalyje savo statusą pateisino su kaupu – į ilgąją pertrauką „MHP Riesen“ išsinešė 14 taškų pranašumą.

Dviženklis skirtumas komandas skyrė ir ketvirto kėlinuko viduryje, tačiau kelis tolimus metimus pataikę „RASTA“ grąžino intrigą, o po spurtą 10:2 vainikavusio Luco van Slooteno tritaškis priartino Vechtos ekipą iki 70:75. Svarbiausiomis rungtynių akimirkomis Liudvigsburgo pergalę įtvirtino puolime atkovoti kamuoliai.

Prieš sezono sustabdymą Vechtos klubas su 12 pergalių ir 9 pralaimėjimais žengė šeštoje turnyro lentelės vietoje. Įspūdingus rezultatus demonstravę „MHP Riesen“ per 21 sužaistą susitikimą patyrė vos 4 pralaimėjimus ir pergalių skaičiumi nusileido tik pirmenybių lyderiams Miuncheno „Bayern“ (19-2).

B grupėje kartu su Vechtos ir Liudvigsburgo klubais varžosi ir du „lietuviški“ klubai – Roko Giedraičio atstovaujama Berlyno „ALBA“ ir Frankfurto „Skyliners“, kurių gretose šiandien debiutavo Gytis Masiulis. Rungtynes rezultatu 81:72 laimėjo Vokietijos sostinės klubas.

„RASTA“: Jaroslawas Zyskowskis ir Trevisas Simpsonas (4/7 trit.) po 18, Ishmailas Wainrightas 10 taškų (7 atk. kam., 4 rez. perd.).

„MHP Riesen“: Thomas Wimbushas 24 (4/7 dvit., 4/5 trit., 4/7 baud.), Marcosas Knightas 13, Cameronas Jacksonas 11 (7 atk. kam.), Nickas Weileris-Rabbas 10 taškų (0/7 trit.).

Nugalėtojai „MHP Riesen“ antradienį susigrums su Masiulio atstovaujamais „Skyliners“, o Giedraičio ALBA tą pačią dieną surems jėgas su pirmųjų grupės rungtynių dar nežaidusiais „Bamberg Brose“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)