„Galatasaray“ valdybos narys Omeras Canseveras duodamas interviu Turkijos žiniasklaidai paaiškino, jog Stambulo ekipa su FIBA susitarė dėl trejų metų kontrakto, kuris gali būti pratęstas dviems sezonams. Už tokį susitarimą turkai gavo 350 tūkst. eurų kompensaciją.

Be „Ryto“ bei „Galatasaray“ į FIBA Čempionų lygą pastaruoju metu perėjo ir dar trys Turkijos klubai Stambulo „Daruššafaka“, Stambulo „Bešiktaš“ ir Bursos „Tofaš“, o taip pat – Bilbao „RETA Basket“.

Kitokį sprendimą priėmė Belgrado „Partizan“ komanda, kuri nusprendė atsisakyti FIBA pinigų bei toliau varžytis Europos taurėje. Klubo prezidentas Ostoja Mijailovičius pareiškė, jog toks sprendimas buvo sunkiausias jo gyvenime, tačiau jis buvo būtinas – serbai toliau atkakliai sieks sugrįžimo į Eurolygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)