„Arotenos“ komandą, kuriai kapitonaus snaiperis Simas Jasaitis, į priekį ves Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, Julius ir Matas Jucikai, Rolandas Alijevas, Margiris Normantas ir Karolis Babkauskas.

Ši ekipa prisijungė prie jau anksčiau apie savo dalyvavimą naujame turnyre pranešusių „Royal Decors“, „Komandorų“ ir „Synkarb“.

Primename, kad vasarą numatyta „Bucket“ krepšinio lyga vyks liepos 27-rugpjūčio 2 dienomis Kėdainių arenoje.

„Bucket“ lygoje turėtų kovoti 8 komandos, kiekviena iš jų galės registruoti po 7-8 krepšininkus.

Dalyvauti turnyre galės tik tie žaidėjai, kurie šiame sezone rungtyniavo Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) ar aukščiausioje bet kurios kitos šalies lygoje. Varžybose dirbs LKL bei NKL patirties turintys teisėjai ir sekretoriato darbuotojai.

Per savaitę truksiantį turnyrą kiekviena ekipa sužais bent 8 rungtynes. Anot organizatorių, tai bus puiki proga pasirodyti žaidėjams, neturintiems sutarčių ateinančiam sezonui, kadangi visos rungtynės bus transliuojamos per „Delfi TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)