Pranešama, kad 196 cm ūgio serbas domina ne tik „Ryto“ klubą – į jį žvalgosi ir Italijos elitinėje lygoje rungtyniaujantis Sasario „Dinamo“ klubas. Būtent Italijoje V. Pušica ir žaidė praėjusį sezoną – jis vilkėjo Pezaro „Victoria Libertas“ ekipos marškinėlius.

Įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis žaisti V. Pušica Italijos čempionate vidutiniškai rungtyniavo net po 31 min., pelnė po 12,9 taško ir atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšininkas yra baigęs Belgrado „Partizan“ krepšinio mokyklą, vėliau studijas su krepšiniu derino už Atlanto, NCAA lygoje jis atstovavo San Diego ir Bostono Northeastern universitetų ekipoms.


Primename, kad kitą sezoną Vilniaus komanda žais nebe Europos taurėje, o FIBA Čempionų lygoje. Komandos nebetreniruos Dainius Adomaitis. Naujasis treneris kol kas nėra paskelbtas, vienu iš kandidatų juo tapti yra laikomas latvis Robertas Štelmaheris.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)