Lietuvos čempionai pranešė su T. Dimša sudarę dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams.

Prieš tai 24sek.lt žurnalistas Donatas Urbonas skelbė, kad 26-erių gynėju domėjosi ir Vilniaus „Rytas“ bei Ispanijos, Italijos ir Turkijos ekipos.

T. Dimša šiame sezone į „Lietkabelio“ varžovų krepšį FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai mesdavo po 12,5 taško ir atlikdavo 3 rezultatyvius perdavimus.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) jo vidurkiai siekė 14,1 taško ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo.

Lietuvos rinktinėje vasarį debiutavęs T. Dimša šiame sezone demonstravo geriausią karjeroje pataikymą iš toli – tritaškius jis metė geresniu nei 40 procentų taiklumu.

Kaunietis 2010-2013 metais atstovavo „Žalgirio“ dubleriams, 2013-2015 metais priklausė pagrindinei klubo komandai, vėliau karjerą tęsė Prienų-Birštono „Vytauto“, Frankfurto „Skyliners“ (Vokietija), Varezės „Pallacanestro“ (Italija) ir Utenos „Juventus“ ekipose.

Tomas Dimša sugrįžo į "Žalgirį" / Montažas: SofaScore

„Jausmas – super. Kai išvykau iš „Žalgirio“, visada gyvenau su ta mintimi, kad noriu kažkada čia sugrįžti. Turbūt kad pagaliau pribrendau ir labai tuo džiaugiuosi. Jei neturi kažkokių tikslų, jų ir nepasieksi“, – „Žalgiris TV“ pasakojo T. Dimša.

Primename, kad „Žalgiris“ kiek anksčiau šią savaitę oficialiai pristatė pirmąjį naujoką – gynėją Steve'ą Vasturią, atvykstantį iš Vechtos „Rasta“ (Vokietija) klubo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)