34-erių gynėjas šiame Europos taurės varžybų sezone per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 4,6 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

VTB Vieningoje lygoje jo statistika siekė 7,8 taško, 1,4 atkovoto kamuolio ir 1 rezultatyvų perdavimą.

V. Fridzonas buvo taikliausias komandos tritaškininkas (46 proc.) ir baudų metikas (90 proc.). Prieš atvykdamas į Krasnodarą jis penkis sezonus rungtyniavo Maskvos CSKA ir net devynis – Maskvos srities „Chimki“ gretose.

„Vitalijus yra vienas tituluočiausių Rusijos krepšininkų, kada nors vilkėjusių mūsų klubo aprangą. Deja, rudenį patirta trauma neleido jam šiame sezone pademonstruoti viso potencialo. Žinau, kad Vitalijus nori sužaisti dar vieneriose olimpinėse žaidynėse, to jam ir palinkėsiu“, – sakė „Lokomotiv“ prezidentas Andrejus Vediščevas.

Krasnodaro ekipa trečiadienį taip pat išlydėjo legionierių iš JAV Samą Dekkerį. NBA patirties turintis 26-erių puolėjas „Lokomotiv“ garbę gynė vienerius metus ir buvo vienas naudingiausių žaidėjų.

Europos taurės turnyre jis pelnydavo 13,1 taško ir atkovodavo 5,3 kamuolio, VTB Vieningoje lygoje – 11,4 taško ir 4,9 atkovoto kamuolio.

Primename, kad „Lokomotiv“ kitą sezoną toliau atstovaus du lietuviai: Mantas Kalnietis ir Mindaugas Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)