Anot AS.com portalo, lietuvis „Karališkajame“ klube galėtų pakeisti Gabrielį Decką. Argentiniečio kontraktas su „Real“ yra vienas kukliausių komandoje, o Madrido klubas su G. Decku vis dar nėra susitarę dėl naujos sutarties.

„Real“ sąrašuose jau anksčiau buvo įrašytas 27-erių 200 cm ūgio lietuvis, kuris galėtų pakeisti 37-erių Jaycee Carrollą, jei šis nuspręstų palikti komandą.

R. Giedraitis įvardinamas kaip vienas geriausių Eurolygos puolėjų, ALBA gretose puolėjas debiutiniame Eurolygos sezone rinko po 13,8 taško, o iš toli atakavo 39,8 proc. tikslumu.

Lietuvis turi dar metams galiojančią sutartį su ALBA, tad Karališkasis klubas vokiečiams turėtų sumokėti išpirkos mokestį.


„Real“ ne vienintelis, kuris domisi R. Giedraičiu. Kiek anksčiau skelbėme, kad lietuvį savo gretose norėtų matyti ir Atėnų „Panathinaikos“.

ALBA komandoje R. Giedraitis įsitvirtino lyderio pozicijoje – šį Eurolygos sezoną vidutiniškai per 26 minutes pelnė 13,8 taško, atkovojo 4 ir perėmė 1,4 kamuolio, atliko 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 14,7 naudingumo balo.

Beje, „Real“ domisi ir Artūro Gudaičio kandidatūra, kuris tebepriklauso Milano „Armani“ ekipai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)