22-ejų lietuviui pasiūlymą buvo pateikęs ir Kauno „Žalgiris“, tačiau marijampolietis nusprendė kitame sezone likti Alexo Mumbru treniruojamoje ekipoje, kurioje sulaukia nemažai progų pasirodyti.

Šiame sezone A. Kulbokos statistikos vidurkiai ACB pirmenybėse siekia 8,5 taško ir 3,6 atkovoto kamuolio.

Buvęs įvairių amžiaus grupių šalies jaunimo rinktinių žaidėjas vasarą galėjo išvykti ir kitapus Atlanto – į Šarlotės „Hornets“ klubą, kuris jį pasirinko 2018 metų NBA naujokų biržoje 55-u šaukimu.

Apie tai penktadienį, nuo 18.30 val., Delfi TV laidoje „Iš Rūbinės“ pasakos krepšininko agentas Tadas Bulotas.

„A. Kulboka domino „Žalgirio“ klubą, tačiau jau pasirašė kontraktą, ir tai nėra „Žalgiris“. Įdomus dalykas, kad jeigu ne šita pandemija, jis jau būtų keliavęs į „Hornets“ klubą NBA lygoje“, – sakė T. Bulotas.

Pirmą sezoną Bilbao ekipoje A. Kulboka užbaigs birželį Valensijoje vyksiančioje sutrumpintoje ACB lygos kulminacijoje. 12 geriausių čempionato ekipų pratęs dėl koronaviruso kovą sustabdytas varžybas suskirstytos į dvi grupes.

Baskai prieš priverstinę pauzę turnyro lentelėje užėmė penktą vietą.

Prieš išvykdamas į Ispaniją A. Kulboka ketverius metus priklausė Bambergo „Brose“ (Vokietija) klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)