Savo tėčio, taip pat žymaus krepšinio agento Virginijaus Buloto, pėdomis sekantis Tadas apsilankė DELFI TV laidoje „Iš rūbinės“, kurioje kalbėjosi su Lietuvos krepšinio rinktinės ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ puolėju Mindaugu Kuzminsku.

„Kol kas rinkoje gana tylu. Komandos laukia, kol pasibaigs karantinas. Visi stebi ir valstybiniu lygiu, jog žinotų, kada prasidės kitas sezonas – laiku ar nelaiku. Dabar yra laukimo režimas, – laidoje „Iš rūbinės“ pasakojo T. Bulotas. – Dažniausias scenarijus – komandos susitaria su žaidėjais ir visi gaus apie 80 procentų savo metinių pajamų.

Vieni klubai nori pasinaudoti situacija ir sutaupyti pinigus, kiti – pasinaudoti situacija ir parodyti, jog labai gerbia žaidėjus ir tokioje situacijoje gali elgtis išskirtintai.“

Krepšinio gerbėjams labiausiai įdomu, kur vasara nusidrieks Lietuvos krepšininkų keliai. Gandai jau dabar sklando internetų portaluose, o T.Bulotas į juos žiūri su šypsena.

„Artūru Gudaičiu aktyviai domisi Madrido „Real“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos. Tai galiu patvirtinti, tiesa – pats Artūras gali pratęsti sutartį su Milano „Olimpia“ komanda, tačiau viskas priklauso nuo jo. A. Gudaitis turi pasirinkimą – likti ar išvykti. – M. Kuzminskui atskleidžia T. Bulotas, – Luku Lekavičiumi po gero sezono taip pat domisi, tačiau, kol kas, jo – sprendimas neaiškus.

Arnoldas Kulboka domino Kauno „Žalgirio“ klubą, tačiau jau pasirašė kontraktą, ir tai nėra „Žalgiris“. Įdomus dalykas, kad jeigu ne šita pandemija, jis jau būtų keliavęs į Šarlotės „Hornets“ klubą NBA lygoje.“

Su kokiu klubu pasirašė sutartį Arnoldas Kulboka, kur krypsta Edgaro Ulanovo karjera ir kas itin domisi Luku Lekavičiumi, T. Bulotas papasakos DELFI TV eteryje – penktadienį 18.30 val. laidoje „Iš Rūbinės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)