Pranešama, kad Katalonijos klubas 31-erių metų 198 cm ūgio įžaidėjui pasiūlė 5,5 mln. eurų už tris sezonus, o Graikijos pilietybę turintis amerikietis su šiuo pasiūlymu sutiko.

„Panathinaikos“ ir N. Calathesas jau susitarė dėl išsiskyrimo, nors tarpusavio kontraktas ir galiojo iki 2021-ųjų vasaros. „Panathinaikos“ artimiausiu metu laukia daug permainų, klubo biudžetas labai stipriai sumažės.

Informuojama, kad Graikijos grandą turėtų palikti ir Jimmeris Fredette'as.

Birželio 3-ąją „Panathinaikos“ prezidentas Dimitris Giannakopoulos surengs specialią konferenciją, kurioje pristatys artimiausius klubo planus. Nėra atmetamas variantas, kad „Pao“ apskritai gali atsisveikinti su Eurolygos turnyru.

Savo ruožtu įsigydama N. Calathesą „Barcelona“ užkamšė sudėtyje atsivėrusią spragą, ji buvo atsiradusi paskelbus žinią, kad klubas išsiskiria su amerikiečiu įžaidėju Malcolmu Delaney.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)