Nuo mažumės „Ryto“ sistemoje augęs krepšininkas už Atlanto kelsis ne vienas: kartu su juo į tą patį universitetą išvyksta ir brolis dvynys Tautvilas Tubelis.

„Klubas yra tikras, kad geriausias kelias Ąžuolui tobulėti būtų liekant sostinėje, tačiau privalome palaikyti krepšininko bei jo šeimos norą ir suteikti visokeriopą pagalbą Ąžuolui išvykstant studijuoti į JAV“, – rašoma „Ryto“ pranešime.

„Ąžuolas yra dar vienas puikus pavyzdys, ką geba užauginti sostinės krepšinio piramidė. Bet vėliau visada ateina momentas, kai viskas priklauso ne tik nuo klubo, bet ir nuo žaidėjų bei jų aplinkos norų. Linkime jam visokeriopos sėkmės“ – kalbėjo „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

„Ypatingai noriu padėkoti visai „Ryto“ organizacijai už kartu praleistą laiką. Atmintyje visuomet išliks ne tik pergalės jaunimo Eurolygoje su antra „Ryto“ komanda, bet ir debiutai tiek Lietuvos krepšinio lygoje, tiek Europos taurės turnyre vilkint pagrindinės gimtojo miesto komandos marškinėlius. „Ryto“ organizacija yra ypatinga vieta, ir tikiuosi, jog ateityje mūsų keliai vėl susikirs. Pirmyn, vilniečiai!“ – sakė Ą. Tubelis.

Šiame sezone tarp Vilniaus „Perlo“ ir pagrindinės klubo komandos migravęs 18-metis aukštaūgis Europos taurės turnyre ant parketo pasirodė kartą ir per 12 min. pasižymėjo 3 atkovotais kamuoliais.

Progų pasireikšti LKL jis gavo kiek daugiau. Puolėjas sužaidė 6 mačus ir vidutiniškai rinko po 3,2 taško bei 1,2 atkovoto kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)