Tai kalbėdamas su „Sport-Express“ patvirtino klubo generalinis vadybininkas Pavelas Astachovas.

„Rimas – ypatingas treneris mūsų komandoje, su juo yra susijusios svarbios komandos pergalės. Jo sutartis galioja dar metus. Žinoma, darbo proceso metu pasitaiko ir ginčų, ir abipusių nepasitenkinimų. Tačiau mums pavyksta tai įveikti ir žingsnis po žingsnio judėti į priekį“, – kalbėdamas apie lietuvio ateitį Chimkuose teigė P. Astachovas.

Anot jo, klubas dėl ateities jau derėjosi su ryškiausios savo žvaigždės Aleksejaus Švedo atstovais.

„Žinoma, kad mes norėtume Aleksejų savo gretose matyti ir toliau. Netgi ne vieną sezoną. Tai – geriausias Rusijos krepšininkas šiuo metu, didžiuojamės, kad jis atstovauja „Chimki“. Pradiniai pokalbiai su jo atstovais jau įvyko – dabar daug kas priklauso nuo paties žaidėjo norų.

Greičiausiai krepšinio rinkoje jis sulauks susidomėjimo, kitų klubų pasiūlymų. Tačiau žinodamas Aleksejų galiu pasakyti, kad šiuo metu jam svarbiau ne siūlomi pinigai, o vaidmuo komandoje. Mūsų gretose jis yra absoliutus lyderis – tikiuosi, Aleksejus viską išanalizuos ir pasiliks“, – vylėsi P. Astachovas.

R. Kurtinaitis, į Maskvą pasikvietęs ir visą lietuvių trenerių štabą, Chimkuose dirba nuo 2018-2019 m. sezono vidurio.

Anksčiau „Chimki“ jis treniravo 2011-2016 m.

„Chimki“ komanda ir kitą sezoną žais Eurolygoje – pirmadienį priimtas sprendimas, kad prestižiškiausiame Europos klubiniame turnyre dalyvaus visos tos pačios komandos, kurios žaidė ir dėl koronaviruso pandemijos nutrauktose 2019-2020 m. pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)