Karantinuotis į JAV išvykęs taikliarankis socialiniame tinkle „Twitter“ pagrindė, kodėl šį sezoną reikėtų pamiršti.

„Jei Eurolyga nebebus tęsiama, tai bus labai gera žinia kitam sezonui, kuris tuomet lauktų tiesiog neįtikėtinas, nes gerai pailsėję vyrukai bus pasirengę kovoti iš visų jėgų“, – teigia 33-ejų metų snaiperis, jau prieš tai kalbėjęs apie tai, kad nemato prasmęs tęsti Eurolygos kovas.

Tiesa, K. C., pridūręs, kad kai kurie klaidingai mano, jog sezoną atnaujinti būtų labai paprasta, nieko neužsiminė apie tai, kad rudenį Europai gali smogti antra koronaviruso pandemijos banga arba apie tai, kad Eurolygos rungtynės (bent jau pradžioje) veikiausiai vyks be žiūrovų, kas sezoną darytų nebe tokį ypatingą. Žalgirietis taip pat nepaminėjo ir ekonominių sunkumų, su kuriais neabejotinai susidurs klubai.

Traumą patyrus Mariui Grigoniui į Kauną atvykęs K. C. Riversas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 9,3 taško (53 proc. dvitaškių, 41 proc. tritaškių, 90 proc. baudų).

Primename, kad šis Eurolygos sezonas iš tiesų jau gali būti baigtas – šeštadienį vykusiame Eurolygos vadovų ir krepšininkų nuotoliniame pokalbyje pastarieji vienbalsiai pasisakė prieš turnyro atnaujinimą.

Eurolygos suorganizuotoje komandų kapitonų vaizdo konferencijoje žaidėjai išreiškė susirūpinimą savo sveikata ne tik dėl siaučiančio koronaviruso, bet ir dėl išaugusios traumų rizikos.

Tikėtina, kad krepšininkai nejaučia ir finansinio stimulo tęsti šį sezoną, nes jiems ir taip pažadėta išmokėti 80 procentų jų metinio atlyginimo.

Dėl sezono pratęsimo arba nutraukimo Eurolyga galutinai apsispręs jau šį pirmadienį. Kuo toliau, tuo mažiau abejonių, kad sezonas bus visiškai nutrauktas.

Balsavimas dė 2019-2020 m. Eurolygos sezono likimo įvyks pirmadienį – jame dalyvaus 11 A licencijas turinčių klubų, tarp kurių yra ir „Žalgiris“, atstovai.

Pirmadienio vakarą Jordi Bertomeu planuoja surengti vaizdo konferenciją žurnalistams ir pakomentuoti priimtą sprendimą.

Eurolyga anksčiau skelbė, kad pratęsimo atveju likusios nesužaistos reguliariojo sezono rungtynės ir atkrintamosios varžybos vyktų viename mieste, o realiausiu pretendentu liepos mėnesį priimti jas yra laikomas Belgradas. Rengti šias tik teoriškai galinčias įvykti varžybas pretenduoja ir Kaunas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)