Eurolygos suorganizuotoje komandų kapitonų vaizdo konferencijoje, kurioje galėjo dalyvauti ir dar vienas patyręs kiekvienos ekipos narys, žaidėjai išreiškė susirūpinimą savo sveikata ne tik dėl siaučiančio koronaviruso, bet ir dėl išaugusios traumų rizikos.

Tikėtina, kad krepšininkai nejaučia ir finansinio stimulo tęsti šį sezoną, nes jiems ir taip pažadėta išmokėti 80 procentų jų metinio atlyginimo.

Dėl sezono pratęsimo arba nutraukimo Eurolyga galutinai apsispręs jau šį pirmadienį. Kuo toliau, tuo mažiau abejonių, kad sezonas bus visiškai nutrauktas.

Balsavimas dė 2019-2020 m. Eurolygos sezono likimo įvyks pirmadienį – jame dalyvaus 11 A licencijas turinčių klubų, tarp kurių yra ir Kauno „Žalgiris“, atstovai. Pirmadienio vakarą Jordi Bertomeu planuoja surengti vaizdo konferenciją žurnalistams, kurioje pakomentuos priimtą sprendimą.

Eurolyga anksčiau skelbė, kad pratęsimo atveju likusios nesužaistos reguliariojo sezono rungtynės ir atkrintamosios varžybos vyktų viename mieste, o realiausiu pretendentu liepos mėnesį priimti jas yra laikomas Belgradas. Rengti šias tik teoriškai galinčias įvykti varžybas pretenduoja ir Kaunas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)