Šeštadienį Eurolyga organizuoja komandų kapitonų vaizdo konferenciją, kurioje gali dalyvauti ir dar vienas patyręs ekipos žaidėjas. Konferencijoje kviečiami dalyvauti ir Europos taurės klubų atstovai – šio virtualaus susitikimo metu Eurolygos atstovai žaidėjams paaiškins, kokie yra tolesni galimi šio sezono tęstinumo arba nutraukimo scenarijai.

Susitikime dalyvauti žada ir Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu.

Galutinis balsavimas dė 2019-2020 m. Eurolygos sezono likimo įvyks pirmadienį – jame dalyvaus 11 A licencijas turinčių klubų, tarp kurių yra ir Kauno „Žalgiris“, atstovai.

Pirmadienio vakarą J. Bertomeu planuoja surengti vaizdo konferenciją žurnalistams, kurioje pakomentuos priimtą sprendimą.

Visgi, Europai dar toli gražu neišlipus iš koronaviruso pandemijos sukeltos krizės, labai abejotina, ar Eurolygos sezonas gali būti pratęstas.

Eurolyga anksčiau skelbė, kad pratęsimo atveju likusios nesužaistos reguliariojo sezono rungtynės ir atkrintamosios varžybos vyktų viename mieste, o realiausiu pretendentu liepos mėnesį priimti šias varžybas yra laikomas Belgradas. Rengti šias tik teoriškai galinčias įvykti varžybas pretendavo ir Kaunas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)