Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rengiamas projektas į krepšinio aikštelę sukvies visų dešimties LKL klubų komandas bei dvi specialiai 3x3 turnyrui suburtas ekipas.

„Visai įdomus projektas. Nors pradžioje į tai žiūrėjome kiek skeptiškai, bet buvo pagerintos sąlygos, viskas pateikta gana gražiai, todėl nusprendėme pabandyti. Turime nemažai žaidėjų, kurių sutartys galios ir kitą sezoną, dar keli žaidėjai sutiko prisijungti, tad nusprendėme pabandyti“, – kalbėjo komandos direktorius Eimantas Skersis.

3x3 turnyre galima registruoti keturis žaidėjus, tačiau turnyro paraiškoje privaloma įrašyti šešis krepšininkus, tad „Juventus“ ekipa sudarys Arnas Beručka, Darius Tarvydas, Vytautas Šulskis, Ignas Vaitkus, Žygimantas Skučas bei Gintautas Matulis.

„Gintas turi daug tokių turnyrų patirties, žino visus niuansus, todėl mūsų komandai jis labai naudingas. Ignas yra žaidęs, Darius taip pat, tad komanda atrodo visai neblogai. Nenorime tiesiog dalyvauti, norime siekti aukštų rezultatų, todėl į turnyrą žiūrime labai rimtai. Pasiruošimą pradėjome likus mėnesiui iki starto, deriname fizinio parengimo treniruotes su darbu salėje ir tikimės, kad birželio pabaigoje, kai startuos turnyras, būsime pasirengę optimaliai“, – teigė E. Skersis.

Klubas savo sudėtyje norėjo matyti ir Gytį Radzevičių, tačiau jis dirba su treneriais pagal specialią programą, todėl abipusiu sutarimu buvo priimtas sprendimas leisti žaidėjui nekeisti vasaros planų.

Turnyras, kurį turėtų sudaryti savaitgaliais vyksiantys šeši etapai turėtų prasidėti birželio pabaigoje, o nugalėtojui atiteks solidus piniginis prizas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)