Praėjusį mėnesį žiniasklaidoje buvo pasirodžiusi informacija, jog S. Vasturia dėl kito sezono derasi su Kauno „Žalgiriu“.

Tiesa, šią savaitę Lietuvos čempionų direktorius Paulius Motiejūnas Delfi teigė, jog klubas neskubės sudaryti sutarčių su naujokais, kol nenusistovės koronaviruso pandemijos paliestos žaidėjų kainos rinkoje.

FIBA Čempionų lygoje S. Vasturia vidutiniškai rinko po 11,8 taško, 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir 3,9 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Vokietijos pirmenybėse 196 cm ūgio atakuojančio gynėjo statistika siekė 13,4 taško, 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir 3,8 atkovoto kamuolio.

Čempionatą nutarta užbaigti birželio 6-28 dienomis Miunchene.

Pagal anksčiau patvirtintą formatą, Bavarijos sostinėje susirinks 10 pajėgiausių komandų iš 17, pradėjusių varžybas.

Klubai bus padalinti į dvi grupes. Su „Rasta“ B pogrupyje žais Roko Giedraičio atstovaujama Berlyno ALBA, Liudvigsburgo „MHP Riesen“, Bambergo „Brose“ ir Fraporto „Skyliners“.

Šeimininkas Miuncheno „Bayern“ grumsis su „Crailsheim Merlins“, Oldenburgo „EWE Baskets“, „Gottingen“ ir Ulmo „Ratiopharm“.

Po keturias geriausias ekipas pateks į ketvirtfinalius. Atkrintamosios varžybos susidės iš dvejų rungtynių serijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)