Apie tai paskelbė Ispanijos sporto naujienų portalas „Mundo Deportivo“.

Nors N. Calathesas dar turi metus galiojančią sutartį su „Pao“, anot įvairių pranešimų, amerikietis vasarą yra nusprendęs atsisveikinti su Graikijos čempionais ir ieškotis naujos darbovietės.

Tiesa, nėra aišku, ar „Barcelona“ turės lėšų N. Calatheso kontraktui, nes pastaruoju metu dėl koronaviruso pandemijos ir prastovos klubo biudžetas yra apkarpomas, sutartys dar turintys žaidėjai prašomi susimažinti savo atlyginimus.

Apie kitų klubų susidomėjimą N. Calathesu skelbiama jau kurį laiką. Anksčiau buvo pranešta, kad 31-erių metų 198 cm ūgio gynėjas domina Maskvos CSKA, Madrido „Real“, Pirėjo „Olympiakos“ ir net Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipas.

Vienu geriausių Europos įžaidėjų laikomas N. Calathesas du sezonus yra praleidęs NBA lygoje, Memfio „Grizzlies“ komandoje. 2012-213 m. sezone jis atstovavo Krasnodaro „Lokomotiv“, o visą kitą laiką praleido „Panathinaikos“ gretose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)