Buvusių komandos – Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės – draugų pokalbis, neapsėjo be šių dienų krepšinio aktualijų. Šiandien visas pasaulis sprendžia, ką daryti dėl pandemijos, atšaukti čempionatus, o gal – pratęsti juos vasarą. Su tokia problema susiduria ir NBA.

„Šiuo metu krepšinio nėra, tad, ruošiamės naujokų biržai. Ji turėjo vykti birželio mėnesį, nors atrodo, kad 99 proc. taip nebus, – laidoje „Iš Rūbinės“ kalbėjo „Nuggets“ narys, – Ar ruošiamės sezonui? Labai sunku pasakyti. Niekas nežino. Mano asmenine nuomone, jeigu reikėtų ranką prie širdies pridėti, sakyčiau, kad daugiau šansų, kad sezonas – neįvyks“.

Akylai Europos ir viso pasaulio talentus stebintis Martynas laidoje prisipažino, kad jo radare yra ir lietuvių. „Visi jauni žaidėjai, esantys „Žalgirio“ arba „Ryto“ sistemoje, yra sekami. Visi – įdomūs ir turi galimybę praverti NBA vartus. Sunku pasakyti, kaip viskas bus ateityje, tačiau yra ateinančios kartos žaidėjų, – vienas ar kitas – kurie domina NBA klubus“, – kalbėjo krepšininkas.

„O ar manimi domisi“, – buvusiam komandos draugui šyptelėjo M. Kuzminskas, kuris pats žaidė NBA lygoje, o šiuo metu vilki Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandos marškinėlius Rusijoje. Atsakymas į klausimą bus galima išgirsti jau šį penktadienį – laidoje „Iš rūbinės“.

Kūrybinė grupė taip pat M. Pociau paklausė, kaip skiriasi jo alga nuo geriausių metų krepšinio aikštėje. „Kiek kartų skiriasi mano alga? Ooo... čia jau kalkuliatoriaus reikėtų. Labai dideli skaičiai“, – juokėsi pašnekovas, per savo karjerą taip pat žaidęs Ispanijos ir Turkijos klubuose. Tačiau žinomas vyras prisipažino, kad laimė – ne piniguose ir nedvejodamas mestų karjerą NBA dėl vieno dalyko.

„Viskas gyvenime apsivertė aukštyn kojomis, tačiau būti tėčiu – fantastika. Tik baigiau karjerą ir jau kitais metais tapau tėčiu. Mes su Viktorija vaikų labai norėjome, ir buvo daug džiaugsmo, kai jie gimė. Gali būti piktas, tada jie ateina, apsikabina, nusišypso ir atrodo, kad tavo širdis ištirps. Noriu būti kuo geresnis tėtis, dabar ir ateityje.

Sau sakau, kad dabar siekiu aukštumų naujajame darbe, tačiau nenoriu, kad darbas būtų aukščiau vaikų. Esu sau pažadėjęs, kad jeigu pamatysiu, jog darbas atima per daug laiko iš vaikų, pradedu praleisti dalį jų gyvenimo, tai rinksiuosi juos“, – sakė M. Pocius.

Kiekvieną penktadienį per visos Lietuvos televiziją Delfi TV M. Kuzminskas kalbins įdomiausius krepšinio žmones – krepšininkus iš visos planetos, buvusius bendraklubius ir varžovus, trenerius, teisėjus, vadybininkus, agentus bei šokėjas.

Jau šį penktadienį, 18.30 val., per Delfi TV M. Pociaus pasakojimas apie tėčio įtaką vaikystėje, didžiausias pergales aikštėje ir už jos ribų, galimybę dirbti NBA klube, santykius su verslininku iš Rusijos Vladimiru Romavonu, darbą „Instagram“ platformoje, pirmą pasimatymą su dabartine žmona ir daug kitų gyvenimo istorijų – naujoje laidoje „Iš rūbinės su Samsung Galaxy S20: Kuzminskas kalbina Pocių“.

Mindaugas Kuzminskas, Martynas Pocius / FOTO: laidos kūrėjų
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)