Ketvirtą vietą nacionalinėse pirmenybėse užimančiai komandai šiame sezone atstovavo septyni amerikiečiai, tiesa, trys jų turi ir Izraelio pilietybes, o Richardas Howellas gynė šios šalies garbę praėjusiame Europos čempionate.

Klubas nepatikslino, kurie krepšininkai atsisakė atskristi, tačiau jau ėmėsi veiksmų juos keisdamas naujokais.

Pirmuoju tapo dar vienas amerikietis Desi Washingtonas, turintis žaidimo Europoje patirties. 27-erių gynėjas 2017-2018 metais rungtyniavo Aleksandrovaco „Igokea“ (Bosnija ir Hercegovina) bei Belgrado „Dynamic“ klubuose, o pastaruoju metu vilkėjo antroje pagal pajėgumą Turkijos lygoje dalyvaujančios „Ankara“ marškinėlius.

Likusiai sezono daliai sudarytoje sutartyje „Hapoel“ numatė galimybę pratęsti bendradarbiavimą dar metams.

Holono klubui priklauso ir 2018 metų spalį prie Vilniaus „Ryto“ prisijungęs, bet jau po dviejų savaičių iškeliavęs amerikietis Manny Harrisas. „Hapoel“ gretose gynėjas taip pat spėjo sužaisti vos kelis mačus, mat atvyko vasarį, o jau po mėnesio sezonas buvo sustabdytas dėl koronaviruso pandemijos.

Izraelis pirmasis Europoje ryžosi atnaujinti krepšinio čempionatą. Ant parketo ruošiamasi grįžti birželio 20 d. ir išsiaiškinti čempionus iki liepos pabaigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)