Nufilmuotoje medžiagoje krepšininkas iš Izraelio parodė, jog treniruotės vyksta su griežtais apribojimais ir nuolatine dezinfekcija.

„Kiekvienas krepšininkas gauna po asistentą, kuris dėvi kaukę ir pirštines. Su manimi į treniruotę atvyko ir Alberto Diazas bei Joshas Adamsas, tačiau visi gavome po savo aikštės dalį ir stengėmės nebūti arti vienas kito.

Po kiekvienos treniruotės aikštė yra dezinfekuojama. Turime atskirą erdvę apšilimui, kuri taip pat yra nuolat valoma. Viskas organizuojama itin profesionaliai“, – pasakojo krepšininkas, kuriam sportuoti buvo leista tik pamatavus temperatūrą.

Sezoną Italijoje pradėjęs G. Mekelis sustiprino „Unicaja“ klubą prieš pat karantino pradžią ir spėjo sužaisti tik vienerias rungtynes.

Pasirodymą Ispanijos čempionate tęsti planuojanti Malagos ekipa yra patekusi ir į Europos taurės turnyro ketvirtfinalį.

Sekmadienį Ispanijos žiniasklaidoje pasirodė ir nedžiuginančių pranešimų apie tai, jog teigiami COVID-19 tyrimų rezultatai buvo užfiksuoti Badalonos „Joventut“ ir Saragosos „Casademont“ komandose.

Priduriama, jog nėra gauti visų šių komandų žaidėjų testų rezultatai, todėl atvejų gali būti ir daugiau.

Norą surengti baigiamąjį Ispanijos čempionato turnyrą išreiškė 10 miestų. ACB lyga galutinį sprendimą priims gegužės pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)