Šį sezoną A. Antetokounmpo žibėjo Dominikos vidurinėje mokykloje. Gindamas „Knights“ komandos garbę jis per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 20 taškų ir 7,3 atkovoto kamuolio. Puolėjas turėjo pasiūlymų iš NCAA, tačiau nusprendė jų atsisakyti.

„Noriu tapti profesionalu kuo greičiau. Gimiau ir augau Europoje, pažįstu europietišką krepšinį, todėl man geriausia būtų karjerą pradėti būtent Europos klube. Tuomet kovosiu su suaugusiais vyrais, dalyvausiu aukšto lygio turnyre, o krentantis spaudimas padės tobulėti“, – sakė graikas.

Jauniausiasis Antetokounmpo neslepia, kad jo tikslas yra prisijungti prie brolių NBA lygoje. Naujokų biržoje jis galės dalyvauti po metų.

18-mečio vyriausieji broliai Giannis ir Thanasis rungtyniauja Milvokio „Bucks“ klube, o ketveriais metais už Alexą vyresnis Kostas priklauso Los Andželo „Lakers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)