Pranešama, kad ketvirtadienio vakarą Serbijos vyriausybė sutiko Eurolygos organizacijai išsiųsti oficialų laišką. Jame bus patvirtinta, kad visiems turnyro finalinio etapo dalyviams šalis „garantuos patekimą“ į Serbiją tuo atveju, jei liepos 4-26 dienomis Belgrade būtų nuspręsta rengti 2019-2020 m. sezono pabaigtuves.

Kaip jau ne kartą minėta, jei koronaviruso pandemija leis, atnaujinti Eurolygos sezono varžybas planuojama viename mieste, į kurį liepą atvyktų visos 18 turnyro ekipų. Anot „Mundo Deportivo“, priimti varžybas pretenduoja Atėnai (Graikija), Belgradas (Serbija) ir Kaunas. Vėliau kaip kandidatas imtas minėti ir Vokietijos miestas Kelnas, kuriame turėjo vykti šio sezono finalo ketverto turnyras.

Šią savaitę Belgradas oficialiai patvirtino būsiantis pasiruošęs priimti baigiamąjį turnyrą, palaikymą tokiai idėjai išreiškė ir šalies prezidentas Aleksandras Vučičius.

Eurolygos sprendimo dėl tolesnės įvykių eigos laukiama vėliausiai iki gegužės 24-osios.

Eurolyga vis dar tikisi sezoną užbaigti visa apimtimi: sužaisti likusius 6 reguliaraus sezono turus, ketvirtfinalius ir finalo ketverto turnyrą.

Tiesa, yra ir labiau pesimistinių scenarijų, kurių juodžiausias – visiškas likusios sezono dalies atšaukimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)