„Bucket“ lyga vyks liepos 27 – rugpjūčio 2 dienomis Kėdainių arenoje, joje dalyvaus 8 komandos.

Kiekviena ekipa savo sudėtyje turėtų registruoti po 7-8 krepšininkus.

Dalyvauti turnyre galės tik tie žaidėjai, kurie šiame sezone rungtyniavo Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) ar aukščiausioje bet kurios kitos šalies lygoje.

Varžybose dirbs LKL bei NKL patirties turintys teisėjai ir sekretoriato darbuotojai.

Šiuo metu į naujo formato turnyrą yra užsiregistravusios 4 komandos ir tokie žaidėjai kaip Devidas Gailius, Arvydas Šikšnius, Simas Galdikas, broliai Matas ir Tauras Jogėlos, Vaidas Kariniauskas, Donatas Tarolis, Vytautas Šulskis, Artūras Jomantas, Vaidas Čepukaitis.

Per savaitę truksiantį turynrą kiekviena ekipa sužais bent 8-erias rungtynes. Anot organizatorių, tai bus puiki proga pasirodyti žaidėjams, neturintiems sutarčių ateinančiam sezonui, kadangi visos rungtynės bus transliuojamos per Delfi TV.

Jei Vyriausybė leis viešuosius renginius stebėti žiūrovams, tikimasi, kad nemokamas įėjimas į turnyrą pritrauks ne tik krepšinio mėgėjus, bet ir Lietuvos bei užsienio klubų skautus ir trenerius.

Vasaros lygos organizatoriai seks gerai žinomos „Drew“ lygos Amerikoje pavyzdžiu, kur profesionalūs krepšininkai rungtyniauja draugiškų rungtynių ar treniruočių ritmu, saugodami vienas kitą nuo traumų, tačiau kartu siekdami pergalių bei vedini noro parodyti save.

Organizatoriai teigia norintys sukurti naują lygą, kuri ateityje taptų tradiciniu sporto renginiu, kasmet pritraukiančiu vis daugiau dalyvių bei žiūrovų.

Norintys dalyvauti kviečiami registruotis susisiekiant su turnyro organizatoriais lygos „Facebook“ paskyroje, telefonu +37068633066 arba užpildžius registracijos formą, kurią galima rasti internete adresu www.summerleague.lt

Jei iki liepos pabaigos dėl karantino galimybių organizuoti sporto renginius uždarose patalpose vis dar nebus, varžybas ketinama perkelti į vėlesnį laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)