33-ejų metų 185 cm ūgio gynėjas šį sezoną vidutiniškai per 29 minutes pelnė po 10,5 taško (57,4 proc. dvitaškių, 38,9 proc. tritaškių, 80,3 proc. baudų), atkovojo po 4,3 ir perėmė po 2,5 kamuolio, atliko po 6,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 17,4 naudingumo balo.

Plungiškis lygoje pagal perimtus kamuolius ir rezultatyvius perdavimus užėmė pirmąsias vietas.

Geriausio besiginančio krepšininko rinkimuose I. Razutis užėmė antrąją vietą.

Geriausią sezono mačą I. Razutis sužaidė dvikovoje su „Gargždais“, kai pelnė 26 taškus (7/7 dvitaškiai, 4/5 tritaškiai), atkovojo 4 ir perėmė 5 kamuolius, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir surinko net 43 naudingumo balus. Pastarasis rodiklis šio sezono rekordų lentelėje užėmė ketvirtąją vietą.

Prieš nutraukiant sezoną „Telšiai“ (31/8) turnyro lentelėje užėmė antrąją vietą, o nuo nugalėtoja paskelbtos Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ atsiliko tik vienu laimėjimu (32/7).

Beje, Ignas pateko ir į NKL reguliariojo sezono geriausių žaidėjų penketą. Jį sudaro gynėjai Augustas Marčiulionis ir I. Razutis, puolėjai Mantas Ruikis ir Klaidas Metrikis bei centras Laurynas Mikalauskas.

Geriausius sezono krepšininkus rinko visi 15 lygos klubų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)